mainfoto15

Ouderavonden en Workshops voor Leerlingen of voor Professionals:

altijd deskundig en laagdrempelig, altijd maatwerk 

Neemt u contact op met Ivo Wouters

Of telefoon: 06 – 412 53 196 

Wij komen graag naar u toe! Elk schooljaar geven wij 400 ouderavonden/workshops voor leerlingen en professionals, op ieder (school)niveau.

Ons doel is om bij een ouderavond ouders en leerkrachten samen te brengen, en hen kennis te geven over de leefwereld van jeugd en media. In onze workshops geven we leerlingen en professionals voorlichting, maar altijd interactief zodat zij later zelf aan de slag kunnen.  

Vraagt u gerust, we stemmen onze workshops af op uw wensen!

Zie ons gedachtegoed in de beide interviews met Bamber Delver:

Even zien wie onze hoofddocenten zijn? We stellen u graag voor aan Wieke Heikoop en Ivo Wouters (zie voor hun foto’s onder). Klik hiervoor op hun namen!

Voor aanstaand schooljaar richten we ons vooral op de volgende thema’s:

  • (Online) Pesten; wat te doen? Vele tips voor ouders en scholen, o.a. met onze brochure Tips Tegen Pesten: Brochure Pesten De Scholen Zijn Weer Begonnen
  • Social Media en opvoeding/onderwijs. Alles over social media: van Facebook tot Gossup, van Twitter tot Tumblr.
  • Mediawijsheid, algemeen. Wat is het en wat behoren u en uw kinderen/leerlingen te leren om zo plezierig en veilig mogelijk online te leven?

Mediawijsheid? We komen graag naar u toe! 

Ivo Wouters is onze coördinator en neemt graag de mogelijkheden door. 

Wij geven elk schooljaar zo’n 400 ouderavonden en workshops, voor o.a. basis- en voortgezet onderwijs. Wilt u ook dat uw ouderavond vol informatie zit, en ontspannen

manier wordt gegeven? Hoe ziet zo’n ouderavond eruit? Op de video ónder de foto’s ziet u hoe een ouderavond er bij ons uitziet. 

Ook kunt u op deze pagina de uitzending in School TV Weekjournaal zien. Thema: ‘grooming’ dat Ivo Wouters dit nader voor kinderen uitlegt.

Maak nader kennis met onze docenten!

Ivo Wouters

Wieke Heikoop

Ivo WoutersWieke Heikoop Ouderavond.nl

Ouderavond.nl / Kinderconsument in School TV Weekjournaal over Grooming