Ivo Wouters

Docent Ivo Wouters richtte in 2005 na een aantal jaren onderwijservaring opgedaan te hebben Bureau C&I op. Hij geeft trainingen aan leraren, advies aan scholen en gerelateerde organisaties en les aan leerlingen in basis-en voortgezet onderwijs. Vanuit zijn kennisgebied rondom ict en media in onderwijs heeft hij meegeholpen met het boek Goochelen met Informatievaardigheden. Voor de NOMC geeft hij verschillende lessen en is bovendien coördinator van onze ouderavonden en workshops.

 Futurist & Trendwatcher Marcel Bullinga is keynote spreker en dagvoorzitter. Als keynote spreker raast hij in 10 vragen door de toekomst. Als dagvoorzitter & debatleider leidt hij congressen 100% interactief. Speciaal voor de NOMC heeft Marcel de opleiding Trendprofessional Onderwijs / Bibliotheek ontwikkeld. Voor de NOMC geeft hij de sessie Toekomst & trends, en: presentatievaardigheden. Tevens is hij de dagvoorzitter bij het jaarlijkse Nationaal Mediawijsheid Congres.

Marcel heeft honderden presentaties geven in binnen- en buitenland over trends & toekomst voor gerenommeerde opdrachtgevers in overheid, bedrijfsleven en onderwijs. Hij is lid van @Trendrede  (12 Nederlandse trendwatchers), Singularity Hub, Global Techcast  en Trendinstituut Bouw.

sanne

Sanne is ruim 15 jaar werkzaam in het primair onderwijs en heeft gewerkt als leerkracht, intern begeleider, zorg coördinator en directie van een nieuw opgerichte school. Momenteel werkt Sanne voor een schoolbestuur in Amsterdam waar zij Opleiden in de school coördineert en intensief samenwerkt met de Pabo en de Universitaire Pabo. Vanuit deze samenwerking geeft zij les aan studenten op vakgebieden als pesten en seksuele ontwikkeling. Sanne geeft les bij de opleidingen tot Social Media Professional,  en tot Specialist Defense4me.

irenemuller

Irene Muller-Schoof is mede-eigenaar van het Nationaal Zorg College en auteur. Zij studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Het Nationaal Zorg College ontwikkelt onderwijsmateriaal en scholing met betrekking tot communicatie in de zorg. Binnen de Geschillencommissie namens de Nationale Academie voor Media en Maatschappij richt drs. Irene Muller-Schoof zich vooral op het menselijke aspect.

kees van overveld

Kees van Overveld  is gepromoveerd aan de Universiteit Utrecht Sociale Wetenschappen, vakgroep Ontwikkelingspsychologie (02-06-2008). Onderwerp proefschrift: de effecten van preventieprogramma’s op het gebied van sociale en emotionele competentie voor scholen in het Nederlandse primair onderwijs. HKP, richting onderwijskunde, Hogeschool Rotterdam & Omstreken – Rotterdam (met HBO- getuigschrift afgerond op 08-07-1993). Afstudeeronderzoek: transferbevorderend opleiden. Pedagogiek MO-A, richting onderwijskunde, Hogeschool Rotterdam & Omstreken  – Rotterdam (met akte afgerond op 11-07-1991). Scriptie: taakgericht werken met de taak motivatiekaart. Opleiding leraar voortgezet onderwijs Pedagogiek 2e graad, Hogeschool Rotterdam &Omstreken  – Rotterdam (met HBO-getuigschrift afgerond op 11-07-1991). Opleiding Buitengewoon Onderwijs, Hogeschool Midden Nederland  – Utrecht (met diploma afgerond op 16-11-1988). Pedagogische Academie, GPA – Dordrecht (met diploma afgerond op 15-06-1983).

marielouise
Marie Louise van der Kloot is eigenaar van MLK Human Compass. Zij studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam, met de nadruk op Reclame en Economische Psychologie. MLK Human Compass verzorgt trainingen, opleidingen en coaching. Binnen de Geschillencommissie namens de Nationale Academie voor Media en Maatschappij richt drs. Marie Louise van der Kloot zich vooral op het menselijke aspect.
 Danielle Overbeek is in 1995 gestart als leerkracht en ICT coordinator op basisschool St Radboud in Heiloo. Vanaf 2001 is zij bovenschools ICT coordinator geworden van Stichting Kaprion en later Stichting Flore met 34 scholen.  In februari 2010 maakte zij de overstap naar Stichting Kennisnet waar Daniella werkzaam was als relatiemanager Primair Onderwijs in de regio: Zuid Holland, Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Tevens maakte zij bij Kennisnet deel uit van de Ondernemingsraad. Daarbij: 1 jaar voor 2 dagen per week gedetacheerd als bovenschools ICT coördinator van SDK De Dijken,  9 jaar redactielid van Vives en bestuurslid geweest bij Stichting De Kinderconsument. Opleidingen: PABO  – Hogeschool INHOLLAND, Management Opleiding (MOT), diverse coachingscursussen, training Leiderschap bij innovatie, diverse OR trainingen.
 Henk Kasbergen heeft 35 jaar op gevarieerde plekken in verzekeringsmarkt, waarvan 25 op directieniveau.  10 jaar directeur/ bestuurder  van Nationaal Jeugd Fonds (Jantje Beton).  Initiator. Zeer ervaren veranderings- en crisis)manager. Internationaal georiënteerd.  Bestuur van de Federatie van Onderlinge Verzekeringmaatschappijen (FOV), van het Verbondsbureau Schade Preventie (TBBS), namens Interpolis in bestuur van de internationale strategische alliantie ARINA. Later bestuurslid van de Stichting Samenwerkende Vrijwillige Hulpverlening (SSVH) , van de Vereniging Fondsenwervende Instellingen (VFI), Advisory Board van International Youth Foundation (IYF), Nationaal Jeugd Debat (NJD), De Nationale Speelraad ,Landelijk Overleg Internationaal Beleid (LOIB). Thans voorzitter Raad van Toezicht “Stop Kindermisbruik”, Raad van Advies Nederlandse vereniging Spelotheken.

frank

Frank Schmitt (54) is in 1989 overgestapt naar de particuliere beveiligingsbranche na eerst 10 jaar bijDe Nederlandse politie werkzaam te zijn geweest. De ervaring binnen zowel de publieke – als de private sector op het gebied van veiligheid maakt van hem een beveiligingsexpert met een unieke kennis en ervaring. Vanaf 2000 heeft Frank leidinggevende functies bekleed binnen diverse beveiligingsorganisaties en leiding mogen geven aan veiligheidsorganisaties tijdens prestigieuze projecten zoals o.a. het de Eurotop Amsterdam, EK2000 Ned. – België, en het 25-jarig jubileum van Hare Majesteit Koningin Beatrix op de Dam in Amsterdam. Vanaf 2010 geeft Frank leiding aan de beveiligingsorganisatie Riscon en is mede initiatiefnemer van weerbaarheidstrainingen voor met name publieke instellingen en organisaties. Zie ook www.riscon-nl.com. Frank is betrokken bij de opleiding tot Specialist Defense4me.

roeland

Roeland Boodt is ruim 25 jaar werkzaam in de particuliere beveiligingsbranche. Hij was teamleider in een AZC, projectleider bij grote evenementen, hoofd beveiliging bij een groot concern en persoonsbeveiliger voor diverse prominenten. In 2010 kreeg Roeland de gelegenheid binnen de afdeling Training & Education van de beveiligingsorganisatie Riscon om zijn ervaringen op het gebied van veiligheid te combineren met zijn ervaringen als docent weerbaarheidstrainingen, yoga leraar (Raja yoga) en meditatiebegeleider. Deze unieke combinatie van boven genoemde ervaringen maakt Roeland een veel gevraagd docent voor instellingen die de weerbaarheid van hun personeel willen upgraden omdat hij naast de mentale vaardigheden ook de fysieke weerbaarheid belicht. Roeland is betrokken bij de opleiding tot Specialist Defense4me.

koksai

Na afronding van een theateropleiding heeft Köksal ervaring opgedaan in het theater en bij de televisie. Vanaf 1992 is hij werkzaam als trainingsacteur voor diverse opdrachtgevers. Hij heeft zich met name gespecialiseerd in agressie- en communicatietrainingen, interculturele communicatie en omgaan met straatcultuur. De afgelopen jaren heeft hij tevens gewerkt als trainer bij diverse bedrijven en instellingen. Köksal is betrokken bij de opleiding tot Specialist Defense4me.

regiliov2

Regilio Lingen is in 2006 begonnen met zijn bedrijf voor zowel communicatie als agressie trainingen als Trainer (acteur) , voor verschillende opdrachtgevers variërende van Buschauffeurs tot de landelijke gemeenten. Door de vele jaren heen is Regilio een expert geworden als het gaat om hoe om te gaan met agressie en het beïnvloeden daarvan en wil die ervaringen graag delen met mensen die zich daar in willen versterken. Regilio is betrokken bij de opleiding tot Specialist Defense4me.

“Als je met de jeugd werkt moet je zelf wel mediawijzer worden: wil je kinderen of jongeren kunnen begeleiden. Het is hún wereld.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s